марија saatleri казино lefko

бетмен и џокер накит слот

Корпорациите се претстави со единствена можност да ги промени и/или да се зајакнат нивните јавни слика среде coronavirus пандемија.Многу компании се искористиме оваа можност за да му ја врати на своите локални заедници во вистинска и релевантен начин.Додека другите се со користење на престој да се отворат линии на комуникација со своите клиенти и акционери во начините на кои тие имаат никогаш порано.Следните ТЕРМИНИ Webinar ќе биде за тоа како компаниите се со нивните јавни слика во време на криза, со користење на COVID-19 како живеат пример.Во оваа "Прашај-Ми-Ништо" (AMA) webinar, кој Чарлс Фонт, Виш Соработник за Montieth & Company, ќе научите некои од не е и не'ts на репутација управување.Ние исто така ќе допир на развивање на ООП програма, и она што импликации на овие одлуки ќе имаат на краток, среден и долг рок на бренд углед/имиџ, владата и за односи со јавноста, финансиски здравје, и се разбира, оние кои се во заедницата погодени.Ние, исто така, земете длабоко се нурне во различни случаи во кои ПР програми кои не успеаја да ги оствари посакуваните резултати и да ви објасни како тоа се случило, така што можете да се избегнат истите грешки.На Webinar е закажана за 3:00pm Macau локално време, на 25 јуни 2020 година марија saatleri казино lefko. Тоа е слободен да присуствува.Уписите се сега и официјално се отвори.Регистрирајте се тука за да се осигура пристап до webinar и нејзиното снимање. марија телефон казино lefko.