малку реката казино достав мени

круна казино рулет обложување граници

Макао е подобрената игри сектор може да биде овенат, ако не се најдат што повеќе луѓе да земат занимања во индустријата.На Далечниот Исток најголемиот казино на пазарот во моментов е доживува раст, како никогаш пред и една од главните работи stunting пазарот е недостатокот на достапноста колку работници се загрижени.Тоа е се предвидуваат од страна на Макао Гејминг Индустријата Вработени Асоцијација (MGIEA) дека повеќе од 1.000 работници ќе треба да се најде.Ова главно се спуштија на новите својства се отвори на Cotai лента со сака на Дин планирање голема својства што ќе се отвори до 2015 година малку реката казино достав мени.
Шефот на MGIEA, João Bosco Cheang Хонг Lok, признава дека дури сега, казина се соочуваат работна сила проблеми и истакна дека работата подрипнувајќи помеѓу компании е сега станува вообичаена.Тоа не е само професионални фудбалери дека се платеници по сите!Добри вести за компаниите кои бараат да се регрутира персонал е дека новото работно место порталот е создадена исклучиво за оние кои бараат работа на enclave малку реката казино достав часа. Hello-jobs.com нуди секој во потрага за работа шанса да корито, секоја индустрија, која Macau има да понуди, сите на едно место малку реката казино пијат промоции. Jiji Tu, генерален директор на hello-jobs.com, рече, "Macau на пазарот се уште не достигнале зрелост фаза во потрага за работа на интернет или регрутирање талент онлајн.Сега дека hello-jobs.com е доведување Macau нешто ново, работодавачите и баратели на работа ќе ја доживее на ефективноста, практичноста и безбедноста." До септември, сајтот нуди компании шанса да испраќате неограничен број на работни места со цел да им помогне на притисни за да го најдете работници за компании кои работат во енклава.Покрај тоа, ние треба да се истакне дека ако сакате работа во гејминг индустријата, на CalvinAyre.com Игри работни Места Директориум е како вредна алатка како било.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre круна казино рулет обложување граници.