круна казино рулет максимален облог

црвена карпа казино crimson салон

Филипините Префрлани Игри Оператори (POGOs) има еден месец за да се регистрирате за електронски информативен систем управувани од страна на Анти-Перење Пари Советот (AMLC).Краен рок за да се регистрирате за AMLC систем е 16 Март.Новиот правилник доаѓа по амандманот за Спречување на Перење Пари Актот од 2001 година, беше донесен, вклучувајќи ги и недвижен имот, програмерите и брокери, и оф-шор игри оператори како луѓето опфатени со законот.Амандманот гласи: "Овие лица и лица се потребни за да се поднесе извештај се опфатени и сомнителни трансакции до AMLC во рамките на периодот пропишани и за прагот износот утврден од страна на законот."Неуспехот да се регистрирате би значело пропаѓање на електронски фајл опфатени и сомнителни трансакции извештаи со AMLC, што е перење пари дело."Според новиот пропис, прекршителите со средства во вредност PHP50bn ($1bn) или повеќе ќе се соочи со максимална казна од PHP5m и компании со средства во вредност PHP10m или помалку ќе биде изложена на парични казни PHP10,000-PHP500,000.Притисок за измена дојде од Финансиски Action Task Force (FATF), со седиште во Париз, кога се принудени Филипини да ги заостри своите анти-перење пари бил со заканата од blacklisting земјата.Куќа говорникот Господ Ален Velasco рече: "Филипини не може да си дозволи да биде во таа листа, како што дополнително би му наштети на економијата веќе се борат од катастрофални ефекти на COVID-19 пандемија." круна казино рулет максимален облог.