колку години да одат во казино во нов зеланд

како да се зборува за некој кој има коцкање проблем

На 57-годишна баба има со гордост го заработил прекарот на "супер Жена" меѓу нејзините колеги во велика БРИТАНИЈА Ladbrokes bookies штекер, по fending исклучи нож-користеше assailant се обидува да му ја одземеш на гранка неодамна.Маргарет Црна, на бабата кој работи како чистач во Ladbrokes bookie е во Shotts, Lanarkshire, беше на опасни крадец со бин капак како таа побрзаа да се брани колеги колега Сандра Paterson, на возраст од 31 година, на околу 9pm на четврток вечер колку години да одат во казино во нов зеланд. "Тоа беше мојот најлош кошмар да се обистини.Мислев дека е нормално клиент", рече Paterson, кој е познат Црно, бидејќи таа беше дете колку години да одат во казино во мисури. "Јас извика, трчаше преку задниот соба и затвори ја вратата.Маргарет беше во кујната.Таа излезе една врата, како јас дојдов на други." Кривично дело-борба против баба објасни дека таа е во задниот чистење кога го слушна Paterson расправија со арамија, велејќи: "Вие не сте добивање на пари" колку години да одат во казино во њујорк. Таа потоа sneaked излезе од задната врата и пролази до зад несакана човек со корпа капак.Таа очигледно стресна на wrongdoer, како што тоа тогаш беше проследено со Црна брка крадец надвор од просториите и дури и по улица, каде што тој leapt во оклопни автомобил и побегна од сцената, со веројатно најголемиот себе израз на лицето досега постигнато како да се зборува за некој кој има коцкање проблем. "Ако тоа не беше за Маргарет, јас не знам што јас би го направил," извика Paterson среќа.Зборува како навистина скромни херој, и покрај подигање на неколку помали модринки за време на инцидентот, Црна изјави: "јас не би сакал некој убиени или избоден со нож додека јас само седеа на страна.Јас го направив она што морам да го направам.Тоа е само мене." Ние би се надевам дека Ladbrokes' сопственици изгледа наивно кон двете Црни и Paterson за нивната храброст, како ниту една поклонуваат на assailant и наместо заштитени штекер, ставајќи својата безбедност секунда.И да бидеме искрени, шансите се, секако, наредени против нив. како да разговарате со некого за нивните коцкање.