како да се превземи покер ноќ 2

јас не може да го запре коцкање reddit

руда од 39 проценти од прво-залог барателите против Цезар Забава Корп е постар белешки досега се договорат за план да го преструктуира казино група е актуелниот американски$22.8 милијарди долгови, фирмата се вели во поднесување на Nasdaq во Њујорк во понеделникот како да се превземи покер ноќ 2. Како што беше претходно соопштено, CEOC [Цезар Забава Оперативни Ко] ќе се преструктуираат како посебен оперативен компанија и имотот на компанијата, со недвижен имот, инвестиции доверба директно или индиректно поседување и контролирање на имотот на компанијата," Цезар, рече во својот најнов поднесување.ut Цезар признати во документот дека тоа треба 60 проценти поддршка од своето прво залог долг носители од страна на 9 јануари за тековната преструктуирање договор да станат ефективни.ccording за поднесување, оперативниот компанија ќе издаде околу US$1.7 милијарди долари во нови долгот и имотот на компанијата ќе издаде US$3.8 милијарди долари во нови долгови.Брендот е предводник на Лас Вегас сопственост Цезар Палата (на сликата) ќе издаде US$2.6 милијарди долари во нови долгови.n 10 декември што се појавија дека Цезар група надеж за нови casino resort во Меѓународниот Аеродром во Манила на Филипините беа исчезнува во краток рок.n декември 18, властите во Државата Њу Јорк во U како да ја симнете texas holdem poker. најави дека Цезар' обид да се изгради casino resort северот на државата во Woodbury – област на североисток на работ на Њујорк метро област – биле одбиени. како да се подготви казино чип.