форма на реченица со слот

се справи казиното њу џерси плажа клуб

Настрана од поднесените претставки во текот на Грција нацрт игри закон, Betfair, најголемиот светски обложување берза се најде под растечкиот притисок и растечките грижи за Европски игри регулатива, овој пат во Шпанија.Бидејќи се приклучи на берзата во октомври во £13 споделување на – цените се натопи 5p да 825p како Шпанија стана најновата област, за да предизвика загриженост.Како Старател исклучиво извештаи, Павле Лејланд во Investec издаде продаде имајте на ум следниве знаци од Шпанија кои одобрување на обложување размена може да биде одложен.Тој рече: "конференцијата што се одржа вчера во Мадрид, за време на која шпански регулатори даде повеќе боја на потенцијални идни облик на онлајн игри на пазарот.Еден од предлозите е дека не сите производи ќе бидат достапни во првиот бран и некои може да се почека, вклучувајќи размена.Ова ја зајакнува нашата видите дека дури и 'позитивни' регулатива може да има убод во опашката, кои би можеле да материјално влијание 2012-13 прогнози.Затоа се повтори нашите продаде препорака и 445p дисконтирани парични текови врз основа целна цена.Ние гледаме на ова како на три-пати проблем за Betfair.Прво, и повеќето очигледно, ако овој пристап е усвоен, а потоа на регулативата Betfair е веројатно да изгуби најголем дел од своите 4% или па на основни приходи од Шпанија, како и нејзините клучни USP, дури и ако со тоа добива лиценца за други производи; со оглед на високи фиксни трошоци база и capex, влијанието на слободен готовински тек ќе биде материјал, во нашиот поглед.Второ, Betfair не може да се добие почетокот на сигурност кога размената ќе биде дозволено и под кои услови, што го очекуваме инвестиции на пазарот на продукти и тешко.Конечно, се натпреваруваат против повеќе се населиле обложување брендови и производи (со актуелниот лобирање енергија) е поверојатно да бидат далеку помалку привлечна отколку да се биде дел од почетокот на регулирани 'земјиште-земи", примената на постоечки '.com' присуство." Со овие нови случувања, на 445p проценка од страна на Investec почнува да погледнете повеќе и повеќе како веродостојно евентуалност.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre форма на реченица со слот.