не royalton ривиера cancun имаат казино

казино на начин да се banff

Betsson подружница Корона е привлечен против €300,000 ($347,000) глоба издадени од страна на холандски коцкање модератор за работењето во земја без дозвола.Шведската коцкање компанијата соопшти Корона ќе биде подготвена да го преземе предметот до судот "да ги бранат своите права" ако жалба е неуспешен не royalton ривиера cancun имаат казино. Betsson видов својата други субјекти, исто така, се под истрага од страна на Де Kansspelautoriteit (KSA), но тие не се сметаат за извршени никакви повреди.Корона тврди дека своите операции во согласност со холандските закони и прописи "во отсуство на ЕУ во согласност коцкање законодавство во Холандија."Betsson AB тврди дека да се имаат стекнато Корона во 2014 година, како резултат на предвидените ре-регулација на холандски онлајн игри на пазарот.Сепак, и покрај ре-прописи кои требаше да бидат донесени во 2015 година, Далечинскиот Игри Бил само успеа да добие одобрување во холандскиот Парламент е помала куќа во 2016 година.Во јуни оваа година, холандската влада ја призна тоа ќе продолжи на законодавниот процес, а со цел на воведување на нова регулатива до 2020 година.Понт Lindwall, извршен ДИРЕКТОР на Betsson AB, рече: "Betsson акции KSA е амбиција да се постигне висок channelisation на клиенти во секое иднина на локално ниво регулирана средина во Холандија и поддржува холандската Влада е амбиција во движи напред со законодавниот процес." казино на војаџер на морињата.