среќа 88 слот машина совети

hyper мобилни geant казино бела

pproximately 1.000 луѓе се рече да се собраа во Макао во неделата за да протестираат против новиот, доброволна шема во врска со остварувањето на јавни задолжително празници.Шемата се предложени од страна на локалната самоуправа, како дел од една поширока ревизија на градот за работните Односи Закон.или историски и административни причини, Макао има јавни празничниот календар кој ги вклучува "не-задолжително" денови како и задолжителна оние.Задолжителните одмори обично вклучуваат фестивали важно во Кинеската култура, и се времиња кога пријатели и семејството, исто така, најверојатно, да биде на одмор.s утврдени со тековната смисла на Законот за работните Односи, оние вработени платени од страна на месец и кои се потребни за работа на задолжителна празник треба да има право да добиваат дополнителни ден е основна заработувачка на врвот на нивните месечни плати, плус обесштетување ден за одмор назначени од страна на работодавецот во рок од 30 дена по извршувањето на работата.Како обесштетување ја напушти може да биде заменет – по договор со соодветниот работодавач – за еден ден основни плати.mployees потребно да се работи на не-задолжително празник се нема право на било каква дополнителна заработувачка или обесштетување отсуство. среќа 88 слот машина совети.