Balzer блек џек светлина внесувач

какви се вашите шанси за победа blackjack

Велика БРИТАНИЈА кредитна картичка коцкање забрана се "преценети" затоа што други начини на плаќање се повеќе популарни, според плаќање на услуги извршниот.Во јануари, Коцкање Комисија најави забрана на потрошувачите се во можност да ги користат кредитни картички за да се коцка во велика БРИТАНИЈА, влегува во сила од 14 април, со своја статистика покажуваат 22% од 800,000 кои користат кредитни картички за да се коцка се класифицирани како проблем коцкари.Но, Член на Одборот на PXP Финансиски Kamran Hedjri верува, додека забраната е позитивен потег, нејзиното влијание е ограничено бидејќи играчи, генерално, имаат тенденција да се користат и други методи за плаќање да се коцка, наместо.Според истражувањето од страна на PXP Финансиските во платежните навики на различни генерации, 55% од оние анкетирани на МРАЗ Лондон веруваат дека забраната ќе има негативно влијание во индустријата.Истражувањата се фокусирани на Генерација Z, оние што се родени од 1997 година, Millennials, 1981-1995 и Генерацијата X, 1965-1980 balzer блек џек светлина внесувач.

Се покажа дека 59% од Генерација X користат кредитни картички за да се коцка, со millennials поголемите корисници на дебитни картички, 49% го користат како примарна метод на плаќање.Вкупно, 67% од Генерација X мисла кредитна картичка забрана ќе имаат негативно влијание врз индустријата.Повеќе од 45% од испитаниците низ генерации користи за дебитни картички, како главен метод за коцкање, зголемувањето на 53% додавање на различни плаќање форми како што се мобилни паричници.Говорејќи за Коцкање Insider, Hedjri рече: "кредитна картичка забрана се преценети, бидејќи ние не мислам дека ова се случува да биде голема работа што има смисла во индустријата картички не се користи доминантно од кредитни картички; многу од нив се дебитни картички."Кредитна картичка забрана ќе се направи разлика, но купувачите ќе ги пренасочи на алтернативни решенија, како што се банкарски трансфери и така натаму.Има само мала количина на картички, кои се, всушност, кредитни картички."Корисниците мора на некој начин да се најде решение дека тие не користете кредитна картичка, и тие може да се користи на други средства кои се повеќе погодни за намената за регулаторна рамка."Мислам дека тоа е добар потег за индустрија и никој не треба да се обложи на кредит.Тоа е позитивно нешто, а ние поддршка што и ние мислиме дека тоа е добар пристап."На друго место, истражување покажа Генерација Z е уште да имаат огромно влијание врз онлајн игри на среќа и millennials се уште најголемиот spenders кога станува збор за онлајн коцкање. бам слот машина за продажба.