следниот vip слот не работи

каде е новата казино во ione калифорнија

Сетх Дејвис – 738,000 8 следниот vip слот не работи. Kathy Lehne – 801,500 7 каде е новата казино случува во wasaga beach. Daniel Negreanu – 1,618,000 2 каде е новата казино во glendale а до ш. Daniel Negreanu Краде Шоуто пред натпревар возбуда на социјалните медиуми опкружен седиште привлече што видов Daniel Negreanu седи лево од неговата nemesis Даг Polk.Тоа е безбедно да се каже дека овој пар има малку почит едни за други, и Polk произведе неколку смее кога тој отстранет од неговата кошула за да откриете Повеќе Гребло е Подобро undershirt да се држиме на игла во japseye на својот пријател Negreanu.Како што би очекувале, Negreanu ќе го имаат последниот смееш, по завршувањето на ден со 1.6 м чипови, речиси двојно од неговите најблискиот конкурент, Џејсон Koon, додека Polk и неговата маица хит на железнички тешко. Ник Petrangelo – 564,000 Можете да ги прочитате целосна листа, преглед на Ден 1 акција на PokerNews.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre каде е новата казино во ione калифорнија.