како и во откажеш казино

е коцкање за некој друг незаконски

Тринаесет години по лансирањето на она што беше hyped во времето како иднината на Британската казина, Genting Клуб Ѕвезда Град, се очекува да се затвори подоцна во јануари.Сопствениците на Birmingham казино што се отвори во 2003 година, Genting велика БРИТАНИЈА, е во моментов работат со персоналот во однос на нивното сместување во нови работни места во текот на Северо-Западно.Хит со отворањето на друг Genting казино, компанијата која е дел од Genting Група, се отворија своите дванаесет-приказна 540,000 квадратни метри Места Светот Birmingham во октомври минатата година како и во откажеш казино. Genting велика БРИТАНИЈА рече: "Genting велика БРИТАНИЈА се постојано разгледување на нивните бизнис за да се осигура дека тие може да понуди најдобри можни капацитети за клиентите и вработените во најефикасен начин.Претходно оваа недела, ние започна консултации да се преселат поддршка на персоналот од канцеларии во Ливерпул да Birmingham, каде веќе имаме голема поддршка функција.Ние сме, исто така, со оглед на иднината на нашата Ѕвезда Град казино во Birmingham.Тоа функционира во сенка на нашите Места Светот објект, кој нуди некои од најдобрите рекреативни објекти во светот, вклучувајќи меѓународен казино, хотел и трговски центар.Ние започнавме консултации со нашиот персонал и ќе донесе одлука во блиска иднина.Нашиот персонал остане приоритет и постојат многу можности за нив во нашите капацитети во регионот и нашиот имот на национално ниво," според G3 Newswire е коцкање за забава харам.
Genting Малезија Bhd (MYX:4715), дел од Малезија кооперација, неодамна најави дека додека тоа ќе биде зголемување на бројот на табелите во своите нови игри место, тоа не би било проширување.На Genting Група е да се има силен година во 2016 година, своето возвишено извршување откако се припишува на високото игри приходи генерирани од страна на Birmingham казино и неговите казина во Њујорк и на Бахами.Покрај тоа, Одморалишта Светот Малезија има настапувано и во својата гостопримливост и за одмор на раката на бизнисот. е коцкање за нелегални пари.