Nombre де joueur табела покер

jogo online de poker gratis

AddInvest Medie Фондот им помага на фирмите да расте преку помагање со маркетинг и рекламирање.Компанијата има сега одлучи да инвестира шест милиони SEK од нивните фонд во Oddsium.

Oddsium е шведски-базирана компанија со локално развиени стан за спортско обложување.Еден стан, што ја прави обложување процес и значително полесно и побрзо – со една единствена најава на сите bookmakers преку елегантни и лесно navigable интерфејс.Многу како и повеќето луѓе, овие денови пристап до сите на нивната музика, преку еден стан, Oddsium собира сите нивните обложување на едно место. "Таа се чувствува одлично да се има AddInvest се приклучи ни се во Oddsium овој почетокот на.Јас, исто така, приказ на тоа како завет на двете нашиот бизнис модел и производот се исклучително добро прилагодени на пазарот во тоа време, кога деловните луѓе на такви acumen како тим зад AddInvest признае потенцијал во Oddsium во овој релативно рана фаза.", вели Г-дин Krister Malm, основачот и генерален Директор на Oddsium.

"Со огромниот потенцијал за глобален развој што го гледаме во Oddsium, ние се најмногу задоволни да придонесе со двете финансиски и интелектуален капитал во форма на знаење и искуство, и секако, нашата мрежа, за да се обезбеди Oddsium добива најдоброто можно започнете врска со медиумите.", вели Г-дин Јохан Kalling, основач на AddInvest Medie Фонд.Со дополнителни 6M SEK во медиумите буџетот, Oddsium ќе биде во можност да се побрзо го прошири своето истражување и расте. "Во прилог на AddInvest медиумски специјалисти и своите вештини, да добиеме пристап до своето богато портфолио на медиумски канали.Во оваа, дипломатски кажано, релативно конкурентна индустрија и дека работиме во рок – тоа се чувствува одлично да се има поддршка од AddInvest за понатамошно зајакнување на нашиот маркетинг ефикасноста.", може да се заклучи Г-дин Niclas Borgström, Маркетинг Менаџер на Oddsium.Г-дин.Ларс-Јохан Jarnheimer, Г-дин Ulf Sandberg; Г-дин Класи Dahlén, Г-дин Јохан Kalling, Г-дин Ханс Langenskiöld, Г-дин Kristofer Högberg и Г-дин Fredrik Langenskiöld се поединци зад AddInvest, дека сега има инвестирано 6 MSEK во Oddsium.Детали за контакт: Г-дин Niclas Borgström, Маркетинг Менаџер, Oddsium +46 76 180 00 72 [email protected] Г-дин Kristofer Högberg, извршен ДИРЕКТОР, AddInvest +46 70 269 26 99 [email protected] За AddInvest ADDInvest Medie Фондот за финансирање на концептот кој обезбедува голем јачината на звукот за брзо растечкиот претприемнички компании во замена за акции nombre де joueur табела покер. AddInvest го олеснува спроведувањето на големи медиумски кампањи за претприемачки фирми, достоен за многу поголеми компании преку трошоците ефикасна размена nombre де joueurs de покер данс ле монд". AddInvest е основана од страна на долг рок успешни претприемачи и директори со меѓународно искуство на медиумите и развој на бизнисот.За Oddsium Oddsium е еден стан за обложување, правејќи го процесот на обложување побрзо и полесно – со едно пријавување до сите bookmakers во рок од еден интерфејс jogo poker online com amigos. Oddsium нуди гласовно пребарување за да го најдете тимови и лиги, обложување со бројни bookmakers, резултати во живо, како и јасен преглед на сите облози.
Oddsium е достапна за бесплатно во App Store.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre jogo online de poker gratis.