Legitimate online slots for real money

mohegan сонцето казино работни места wilkes barre

чеша Рејтингот Inc вели дека очекува заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) во казино технологија снабдувач Everi Holdings Ltd "да се опорави кон пред-пандемија нивоа од страна на годинава 2021".ccording да Фич е проценки, Everi е веројатно да објавите вкупно приходи пад "од висок еден цифри во 2021 во однос на 2019".Кредитниот рејтинг агенцијата очекува Everi е приходи "за да стигнат до пред пандемија нивоа со 2022 со оглед на релативната outperformance од [САД] регионален игри во споредба со другите силно влијание сектори." veri падна да US$82.1 милиони загуба во 2020 година, во споредба со правење американски долари 17.7-милиони денари добивка во 2019, поради, како што го опиша како "продолжение влијание од Covid-19 пандемија и поврзани со казино затворачи".Но, во четвртиот квартал, група нето-приходи подобрување на година на година, фирмата, рече претходно овој месец.Како приход за три месеци до 31 декември беше позитивно од страна на САД$1.1 милиони денари, наспроти US$4.1 милиони загуба во пред-годишниот период.чеша, исто така, ревидиран својот рејтинг outlook на групата за "стабилна" од "негативниот".чеша, рече Everi слободно-пари-прилив генерација во текот на втората половина 2020 "беше посилна отколку што првично се очекуваше на почетокот на пандемија".Кредитната рејтинг агенција додава таквите перформанси ќе "поддршка забрзан" deleverage пат следниве Everi е пораст на долгот се подигне во април 2020 година, која беше предводена Фич да се сменат во казино технологија снабдувач за " Б " од " Б+'. legitimate online slots for real money.