главната ау покер en anglais

red hot покер растенија за продажба во близина на мене

Цезар Забава има склучено договор за продажба на Рио Сите Suite Hotel & Casino во Лас Вегас да се "компанија контролирана од страна на директорот на Империал Компании."Цезар ќе направи $516.3 m од продажбата, иако тоа го задржува Светската Серија на Покер (WSOP), кој е хостиран во Рио.На WSOP ќе остане во Рио во 2020 година, со хостинг права останатите со Цезар потоа.Цезар, исто така, ќе работат на имотот за најмалку уште две години и може да продолжи да управуваат со него надвор од период, или да "обезбеди транзицијата услуги на купувачот."По Eldorado Установи' $17.3 bn стекнување на Цезар беше објавен во јуни, Eldorado извршен ДИРЕКТОР Том Reeg наведени можноста за продажба на некои од компанијата Лас Вегас својства.Тони Rodio, Цезар извршен ДИРЕКТОР, рече: "Овој договор им овозможува на Цезар Забава да се фокусираат на нашите ресурси за зајакнување на нашата атрактивна портфолио на неодамна реновиран Лента својства и се очекува да резултира во пораст EBITDA на оние својства."Задржувањето на Светската Серија на Покер и задржување на Цезар Награди клиенти се сите фактори кои го прават овој вреден трансакцијата за Цезар." главната ау покер en anglais.