крајот на планината богови казино

улогата на домаќин казино

Пензија фудбалска ѕвезда и некаде долна облека модел Дејвид Бекам потпиша за да се помогне во промоцијата на Лас Вегас Песоци' својства во Сингапур и на Кинески коцкање енклава на Макао.Песоци, рече во изјава дека се надева дека ќе успее да заработи од Бекам популарноста во регионот.Лас Вегас-базирана компанија е најголемиот казино оператор во Макао, центарот на модерната ден коцкање светот.Договорот може да им помогне на Песок победи внимание и во Кина, каде казина се нелегални и казино рекламирање е исто така забрането.Фудбалот е многу популарна во Кина.Бекам, се чини, го започна својот нов свирка веќе.Во ноември, тој се претставувал за фотографии со 100 локалните деца на Венецијански Макао и го даде еден час-долго интервју.Децата беа одбрани со помош на неколку локални групи во заедницата, вклучувајќи го и Макао Специјална Олимпијада и Здружението на Рехабилитација на зависници од Дрога на Макао.Детали за она што партнерство ќе изгледа во текот на подолг период се ретки.Песоци, рече таа ќе го користи Бекам бренд во јадење и мало опции во своите казина.Мајкл Leven, Песок' претседател и главен оперативен директор, се вели во соопштението дека Бекам бренд ќе им помогне на Песок "како ние агресивно да се истражуваат можностите за дополнително да ја проширите на нашето присуство во Азија." Во текот на летото, Бекам одржаа сличен настан во Сингапур, на состанокот околу 60 деца на Песок казино таму.Песоци поседува четири уживајќи во казина во Макао.На Венецијански Macau е најголемиот казино во светот. крајот на планината богови казино.