не поголема рамна победи во покер

дали казино служат за слободни пијалоци

angwon Земјиште Inc, промотор на Kangwon Земјиште (на сликата), само casino resort во Јужна Кореја, каде што земјата е државјани се дозволени да се коцка, има продолжен до 6am на 21 септември, привремено затворање на своите игри објекти.Претходно, тоа го рече и исклучување ќе трае до 7 септември не поголема рамна победи во покер. Продолжување доаѓа како Јужна Кореја продолжува да се применуваат во заедницата мерки за содржат Covid-19 инфекции.uthorities во Јужна Кореја одлучи во петок да го продолжи за уште една недела, подобрени мерки против ширењето на Covid-19 дали казино добивки смета како приход. Чекори вклучуваат ограничувања – во рамките на градското подрачје на главниот град Сеул – на работење на рестораните, пекари и франшиза кафе синџири.s применува на капитал, чекорите се познати како "Ниво 2.5" социјално дистанцирање упатства, новинска агенција Yonhap пријавени, осврнувајќи се на фактот дека капиталот има додатоци на "Ниво 2" правилата што важат за нацијата како целина.пронаоѓач на "Ниво 2" протоколот, било отворено собири на повеќе од 100 луѓе се забранети.Затворен состаноци на 50 или повеќе луѓе се забранети.s на 12am на петок, Јужна Кореја имаше снимен 198 нови Covid-19 случаи во претходните 24 часа, преземање на националниот извештај на инфекции да 20,842 дали казино добивки се оданочуваат во канада. вкупно 15,783 луѓе веќе беше испразнета од "изолација", но 331 луѓе умреле во таа земја од болеста.Што е според веб-сајт посветен на Кореја Центрите за Контрола на Болести и Превенција. дали казино служат за слободни пијалоци.