азиската страна конвертор покер bros

како да се добие 12 политика слотови како грција

Студио Град, Макао одморалиште управувана од страна на Melco Одморалишта, стана само вториот casino resort надлежен да обезбеди пушењето салони во градот.Други казино сопственост е Понте, 16, која ја доби својата одобрување во април.Градот Здравјето на Бирото откриена минатиот вторник дека тоа беше одобрување на Melco барање.Сите казина, кои сакаат да продолжат да ги нудат on-сајт на пушењето мора да се применува со бирото.Пушењето тргнува имаат построги барања отколку пред тоа, и мора да бидат опремени со воздух екстракција уреди кои се поефикасни од она што во моментов е дозволено според постојните прописи.По 1 јануари 2019, само оние казина кои добиле овластување ќе им биде дозволено да понуди пушењето ложата.Според неколку инвестиции аналитичари, казино пазари каде on-сајт на пушењето е 100% забранети се забележува намалување на бруто игри приходи (GGR).Сепак, аналитичарите нагласуваат дека намалувањето беше само привремена еден, и дека GGR брзо почна да се искачи по кратко затишје.Надвор од 47 казина и слот салони во Макао, 13 веќе се применува за овластување да работат на ажурирани пушењето ложата, според извештајот од страна на Здравјето на Бирото за оваа недела.Претходно, во август, само 11 мораше да се применуваат.13 места не беа идентификувани од страна на име, но бирото укажа на тоа дека тие биле поднесени вкупно 107 барања—39 повеќе од она што беше доставен до крајот на јули.Места имаат до 28 септември да поднесат своите барања ако тие да бидат одобрени пред градот има ново пушењето режим на влегувањето во сила на следниот јануари.На Здравје Бирото рече дека на 28 септември рок за пријавување е потребно да се овозможи време за проверка на пушењето ложата.Пушењето на казино маса подови беше укината со Macau владата во октомври 2014 година, но сепак, претставува исклучок ниту за пушење салони кои не нудат игри активност беше направен.Било пушењето тргнува уште работи по јануари 2019, ако тие не се усогласат со новите прописи, може да резултира со операторот примање глоба во износ до $24,747 азиската страна конвертор покер bros. За првите шест месеци од 2018, 436 пушењето се поврзани со сајт инспекции беа спроведени од страна на здравјето на Бирото, во споредба со 312 во текот на истиот период минатата година.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre азија коцкање всушност мека крстозбор поим.