покер ноќ во инвентар mac fix

се игра бесплатно онлајн blackjack

acau труд активист група Редови на Macao Игри во четвртокот се појави да се нагоре на удели во својата постојана битка со градот казино оператори, велејќи дека тоа би можело да целна други компании на пазарот.arlier во текот на денот, друштвото се заканија со штрајк акција, во петокот, но тоа падна повик за труд повлекување на сите четири Песоци Кина Ltd казина, велејќи толпата што се појавија надвор Песоци Macao за протест во четвртокот не гарантира таква акција следниот ден покер ноќ во инвентар mac fix. Ieong Човек Teng, претседател на групацијата, рече тој очекува 1,000 присутните, но наместо да се собраа "500 или 600".ut на активист е, исто така, предупредување на веројатно протест акција против четири повеќе од шест казино concessionaires, ratcheting до притисок на целата индустрија.n вторник Редови на Macao Игри насочени Галакси Entertainment Group Ltd, со седнат протест надвор StarWorld Хотелот на Макао полуостров. Ние не планираме повеќе," рече Г-дин Ieong, зборувајќи преку преведувач. "По Галакси и Песоци, јас веќе го примените пораки од луѓе во други казина." sked каде што оние луѓе свежо повикува на група помош се работи, тој му одговори: "MGM, Дин, SJM, и Градот на Соништата [Melco Круна Забава Ltd]".orefront на Macao Игри минатиот месец изјави GGRAsia дека за разлика од конвенционалните труд унија, тоа не навистина имаат членови.Тоа е наместо чадор група, која е успешна во организирање на улични демонстрации на опсег од еден прашања поврзани со локалните казино индустријата.ut на групирање рече дека неговата незадоволство против Песок Кина остануваат, по стоп протест надвор од Венецијанскиот Macao на 24 јули. Организацијата сака 10-процентно зголемување на платите во одборот, и scrapping на она што Г-дин Ieong се нарекува "за студентска пракса" систем за обука со Песок Кина, при што на постариот дилери се бара да ги преземе одговорностите на надзорниците за период, но без надзорникот на платата.р Ieong рече Песоци Кина се должи на петок да се одлучи кој од овие високи дилери ќе биде промовиран на надзорниот улоги.ut имало и други претставки и предлози.Групата беше, исто така, се жалат на дилери морале да работат премногу дена по ред.р Ieong беше запрашан дали причината за персоналот што работи долго се протега на промена работа беше поради недостаток на казино дилери во Макао.Само постојани жители може да се казино дилери, и локалната стапка на невработеност е само 1,7 проценти.e одговорил: "коцкање индустрија се шири гласините дека има недостиг од работници... Според тоа колку луѓе има во Макао, треба да има доволно луѓе." ccording податоците од Макао е Статистика, Попис Услуга, градот имал повеќе од 25,300 казино дилери од крајот на минатата година, од страна на 39,2 проценти од 2008 година покер ноќ во листата на пареа.
Имаше, исто така, повеќе од 1.000 слободни дилер позиции.acau е работна сила застана на 390,100 на крајот на вториот квартал на 2014 година. Бројот меѓутоа вклучува 155,310 нерезидент работници и исто така не-постојани жители, кои не можат да работат како трговци игра блек џек за слободни онлајн. Добивме вести дека постојат [локалните] луѓе кои сакаат да се дилери и не може да се добие дека [работа].Постојат многу од овие случаи," изјави Г-дин Ieong се игра бесплатно онлајн blackjack. Исто така постојат и луѓе кои работат во едно казино што сакате да ја префрлите на друг, но не може.Казина сакате да заштедите пари, па тие го прават тоа да изгледа како да не постојат доволно работници," тој тврди. GRAsia праша дали е можно да се зборува за некои од овие луѓе, но Г-дин Ieong рече, "Подоцна може да се зборува за оние луѓе, но не и денес.".