казино heist слики за лестер

казино долгот на капитал сооднос

Притисни за интегрирано летувалишта (Ујп) во Јапонија продолжува да се движи напред како правна рамка е да се биде подготвен да го надгледува работењето.И покрај сите обиди да се направи активност како безбедно и сигурно како е можно, некои веруваат дека Ујп се случува да падне жртва на кривично дело и на крајот може да стане цели за банди работат во земјата.Џејмс Стерн е поранешен агент на ФБИ, кој стана глава на безбедност за Дин Одморалишта и има поблиско знаење за тоа како најголем банда во Азија, yakuza, работи.Стерн е роден во Токио и неговото семејство се пресели во Калифорнија, кога тој бил се уште млад.Кога тој беше прифатен од страна на ФБИ, еден од неговите работни места беше инфилтрираат на yakuza со цел да се пробие до дрога, шверц прстен.Сега претседател на сопствената безбедност фирма, Глобалната Гејминг & Resort на Безбедност, Стерн има се мери во она што би можело да се случи во Јапонија кога прв IRs се започна во 2024-2025 казино heist слики за лестер. Според Јапонија Пати, тој очекува на yakuza да се обиде да се вклучи, објаснува, "На yakuza се менуваат со текот на годините, но една работа не се менува: сите Тие се за пари, во" Стерн прогласи казино декорација за на партијата. "Традиција доаѓа втората." Тој додава, "Замислете ако мафијаш беше во можност да се добие контрола над голем VIP-домаќин.Тие може да го направи значителен износ на штета.Постојат многу начини да видиш пари од казино и криминалци лесно ќе дознаам како да го направи тоа." Стерн признава дека Јапонија за спроведување на законот оддели се способни за ублажување на можноста на криминална активност во казина, но само до одреден степен.Тој не мислам на казина треба да им се довери на нивните безбедносни целосно на полицијата и вели дека, ако тие не, тоа "нема да работат добро." На пример, полицијата нема да биде во можност да спречи една банда од добивање на пристап до казино безбедносни камери или знаете кои се проверуваат во хотел.Ако yakuza беа во можност да пристапите казино основа или опремата, ќе биде во голема позиција за да го св информации за лицата кои тоа може да се користи за изнудување или уцени.Стерн е предупредува не е обид да агитираат бизнис за неговата компанија.Тие доаѓаат од неговата вмешаност во заедничка задача сила помеѓу ФБИ и Јапонија Националната Полициска Агенција која работи на транснационалните криминални истраги.Стерн, додава, "Јапонија е нација на законите и јас сум сигурен дека полицијата ќе бидат подготвени.Но, казина не може да доверба во полицијата да се направи сè." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино dei nobili pisa бар.