ванила леле најдобри во слот хантер

губење на многу пари во казино

Жив коцкање активност во Градот на Соништата Манила има крена годишни нето-приходи од Филипините-листата игри и имотот на фирмата Belle Корпорација од 13 проценти во 2017 ванила леле најдобри во слот хантер. Во откривање на Филипините Берза, Belle се изјасниле дека својата консолидирана нето приход се зголеми за да PHP3.5 милијарди долари (US$67.5 милиони) минатата година, во споредба со P3.1 милијарди долари (59.67 милиони евра) во 2016 година губење на казино вели тркалаат крстозбор. Со исклучок на капитална добивка од продажбата на не-core инвестиции и неповратен предмети, Belle е периодична нето-приходи скокна 58 проценти на PHP3.3 милијарди долари (63.52 милиони денари), во споредба со P2.1 милијарди долари (40.43 милиони евра) во 2016 година губење на сите мои пари коцкање. Belle е главен средства вклучуваат земјиштето и градби лоцирани на Филипините Забава и Игри Corporation Забава на Градот во Paranaque Градот, кои се под закуп на долгорочна основа да се Melco Летувалишта и Забава.Поголемиот дел од имотот на домаќините Градот на Соништата Манила игри и да се впуштат операции, која опфаќа 6.2 хектари земјиште, а повеќе од 30 хектари во градењето на бруто површина.Преку своите 78.7 проценти во сопственост на подружница Премиум Слободно Корп (PLC), Belle гејминг приходи од Градот на Соништата се зголеми 59 проценти на PHP2.6 милијарди долари (50.1 милиони евра) од PHP1.6 милијарди долари (30.8 милиони денари). Belle е недвижности единица remitted вкупните приходи на PHP3.1 милијарди долари (59.67 милиони денари) и минатата година, 10% повисока од 2016 година е PHP2.8 милијарди долари (53.9 милиони денари) губење на многу пари во казино. Belle заработил PHP2.3 милијарди долари (44.28 милиони евра) од лизинг неговиот имот да Melco.Останатите PHP823 милиони ($15.84 милиони денари) приходи дојдоа од недвижности за продажба и за управување со имот активности од нејзините други својства во Филипини.Минатиот месец, Belle greenlit редовна дивиденда на PHP0.12 ($.0023) по акција, за вкупно исплата на дивиденда од околу PHP1.3 милијарди долари (25.03 милиони евра), се плаќа на 23 Март до акционерите на рекорд од 9 Март.

Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.