е коцкање добивки оданочуваат во канада

хард рок казино холивуд покер турнири

Партнерството со Казино Португалија се зголемува Црвено Гребло Игри е стапало дури и повеќе во португалски на пазарот, како еден од нејзините најнови записи на пазарот.Дел од Црвено Гребло Игри проширување стратегија е да се фокусира на клучните регулирани пазари; затоа, оваа соработка договор е огромна можност да продолжи со својата експанзија во обезбедување на најдобрата содржина на португалски играчи.Договорот вклучува врвот вршење на наслови од Црвена Гребло Игри, вклучувајќи популарни хитови како Супер 12 Ѕвезди, Мистик Огледало, На Asp на Клеопатра, и Витези.Црвено Гребло Игри возбудлива мапа на патот за напред наредени за овој пазар и ќе продолжи да дава највисок квалитет, богата содржина што играчите се очекува од нив.Во изминатата година, Црвена Гребло Игри прерасна во неверојатен го оценувате поради зголемување на побарувачката за игри, прикажани од страна на неодамнешните spate на нови партнери, и да се постави за да продолжиме со ваквиот успех во месеците што следат.Ник Barr, генерален Директор на Црвено Гребло е Малта операции, коментира за ова партнерство, велејќи: "Нашето партнерство со Казино Португалија е возбудлив и важно соработка како што тоа ќе продолжи да се проширува на нашиот дофат на португалски пазарот, каде што видовме некои многу охрабрувачки резултати од нашите игри." "Со нетрпение очекуваме да работат тесно со Казино Португалија и сигурни за ова ќе биде плодна партнерство за двете компании." Антонио Laranjo, Ко-ДИРЕКТОР на Казино Португалија коментар: "Казино Португалија е консолидирање на понудата со признати добавувачи во индустријата и Црвена Rakes портфолио е усогласена со нашата цел на давање на играчи пристап до некои од најпознатите иновативни игри наоколу." е коцкање добивки оданочуваат во канада.