Pokerist texas holdem poker слободен чипови

рента де juegos tipo казино

Велика БРИТАНИЈА обложување оператори Ladbrokes и Гала Корални Група се објави плановите да продадат 359 обложување продавници да ривали Betfred и Стен Џејмс во договор со кој ќе им овозможи на очекуваните Ladbrokes-Корални спојување да се заклучи овој месец.Во текот на викендот, Ladbrokes и Гала Корални Група издадени заеднички извештаи детали за своите планови да го продаде 322 обложување продавници да Betfred и понатаму 37 продавници за Стен Џејмс.Момци-Корални се очекува да се реализира вкупно £55.5 m од продажба, кој компании планираат да ги користите за да го отплати долгот.Момци се откажува 185 продавници за вкупно разгледување на г 29m, додека Корални е пролевање 174 продавници за £26.5 м pokerist texas holdem poker слободен чипови. Betfred е плаќање на £55m за својата 322 продавници, додека Стен Џејмс е плаќаат само £500k за својата 37 продавници.На продажба се очекува да биде "малку dilutive" да се Момци, Корали и зголемена група заработувачка.Продавниците во прашање генерира приход од £16.8 m во 2015 година, со што на продажба на заработка повеќе од 3.3 x.Продажба на 350-400 продавници беше потребно, од страна на велика БРИТАНИЈА Конкуренција и Пазари Орган, како услов за одобрување на Момци-Корални спојување.На продажба е условен на Момци-Корални спојување всушност склучување, како и добивање на ЦВА да го одобри продажба услови.Продавниците ќе бидат префрлени на нивните нови сопственици "на постепено основа," додека Момци и Корални потоа ќе бараат ЦВА негова согласност да се заврши на спојување "предмет на divestiture на еден останатите продавница." Ladbrokes извршен ДИРЕКТОР Џим Mullen рече продажба "ќе го избришете последната значајна пречка за доставување на спојување со Корални." Гала Корални извршен ДИРЕКТОР Карл Leaver тој рече дека се надева на спојување ќе биде завршена "до крајот на октомври." Leaver додаде дека "други потенцијални купувачите се подготвени да платат значително повисока цена" за продавници во прашање, но тврди дека Betfred и Стен Џејмс "дадени поголема сигурност која беше критички да отворајќи го патот за пополнување" на спојување.На ребрендирање на Стен Џејмс " новите продавници ќе биде интересно, како Стен Џејмс мало бренд е самиот живот на позајмените време.Нордиските онлајн обложување оператор Unibet стекнати Стен Џејмс на Интернет во јули 2015 договор со кој беа опфатени Стен Џејмс бренд.Во јануари, Стен Џејмс ко-основач Стив Фишер рече дека фирмата 80-чудно продавници беа свртени јануари 2017 рок за да се заврши својата "седум-слика" rebrand.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre pokerist texas holdem poker преземете.