коцкање загуби даночно олеснување австралија

најдобар начин да се победи на турнирот блек џек

ustralia-врз основа казино слот машина производител Ainsworth Игра Технологија Ltd, во вторникот објави дека добивката за 12 месеци што завршува на 30 јуни зголемен за 14 проценти во година на година смисла коцкање загуби даночно олеснување австралија. Се очекува дека приходите се зголемува во Азија ќе биде постојано реализира во идни периоди како штотуку ревидирана игри стандарди се воведе и нов казино отвори се случи за време на фискалната година 2016/2017," фирмата додаде.insworth е Азија операции пријавени приходи на AUD8.9 милиони евра за 12 месеци што завршува на 30 јуни, од страна на 115 проценти во година на година смисла, воден од Филипини.Но, регионот изнесува помалку од 4% од фирмата на вкупните приходи во текот на периодот.insworth изјави дека имал "ограничена изложеност на Макао пазар" во текот на периодот, "погодени од регулаторните промени".ast година, слот одлуки видов најавата за нови технички стандард надградби во Макао.Некои снабдувачи приватно се пожали на време – во рамките на индустријата за она што тие го сметаат како на краток рок кои се поврзани со Macau соопштение, велејќи дека тоа негативно влијае на ослободување распоред на нови производи.insworth на домашната приходи е намален за 35 проценти во година на година смисла да AUD93.0 милиони денари.insworth ќе плаќаат финалето на дивиденда на AUD0.05 дел. коцкање загуби даночни отпис.