на кинг конг на парични џекпот кралот слот преглед

школки казино отчукувања за продажба

Ако притисни доаѓа да бутам и МАК има lockout, има еден играч кој веќе има бекап план.Мајами Делфин е најновиот додаток, и ѕвезда приемник Брендон Маршал вели тој ќе се игра во НБА ако МАК има lockout.Вашата прва реакција на слухот коментар како што е да се смееш го сакал "да ебат право", додека не сфатат дека Маршал е мртов сериозен.Маршал вели дека неговиот прв избор или ќе биде Денвер Грутки или на Мајами Топлина, ве молиме.Маршал е голема момче со молња брзина, голем раце и сериозен вертикална но јас сум прилично сигурен дека Туп Рајли не би се молејќи го да ја земе неговата таленти да Southbeach.претставување Маршал во НБА, тој најверојатно ќе биде нешто како Lebron James без jumpshot, тоа е, ако Lebron всушност имаше во согласност jumpshot.Скептиците се брзо да се стави долу Маршал е возвишени амбиции, но се sportbooks?Зарем не е ова една одлична можност да понуди НБА шансите на Брендон Маршал?Барем еден sportsbook мисли така. на кинг конг на парични џекпот кралот слот преглед.