тоа е време слот

најдобрите покер играчи во светот

GVC Стопанства Саладин сопствениците на Ladbrokes, да ги видат своите споделување на цената опаѓа, во петокот на по две високи раководители на игри фирма продаваат надвор акции во вредност од над £20 милиони.Потег што го видов GVC Стопанства споделување на цената падне од колку што е 20% во една фаза во петок.На крајот на тргување вчера, GVC е цена на акција беше £5.88 дел, откако се обновени малку, но сепак некои £0.955 долу на претходниот ден, или 13.96%.Двата директори кои се продаваат акции во компанијата која го иницираше драматичен пад на цената на акциите, беа Главен Извршен Кени Александар и Претседател Ли Feldman.Во преземање на оваа акција, овој потег од страна на Александар и Feldman 'spooked' инвеститори, со загриженост дека и двајцата биле во потрага за да излезете од компанијата.На тој начин дополнително се гледаат големи работи на акциите на компанијата во текот на петокот.Коментирајќи во врска со продажба на речиси две третини од неговиот акционерско друштво во GVC, извршен ДИРЕКТОР на Кени Александар рече на неговата продажба и дека на Претседател Ли Feldman: "Ние сме двете одржа голем лични shareholdings во GVC за долго време и да продолжат да го прават тоа.И двајцата остануваат целосно посветени на GVC и, додека јас продолжи да ја имаме поддршката на нашите акционери, јас сум тука за долгорочно и во најмала имам тековната план кој ќе се плус 3 години за да се постигне.Ние известивме одлични резултати претходно оваа недела, а ние двајцата да остане убедени на возбудливи можности за бизнис.Затоа, додека ние продолжуваме во GVC ние не ќе ги намали нашите стопанства под сегашните нивоа." Александар го задржува 666,666 акции во GVC додека Feldman го задржува 287,408 во компанијата по нивните продажби беа направени.Рас Мувла Инвестиции Директор на AJ Бел коментира: "Инвеститори се јасно spooked со ова.Двата директори имаат вети дека нема да го продаде повеќе, а тие не 'продолжат' во GVC.Инвеститори може да се прочита дека изјава кажува пар не се случува да биде околу што долго." Додека портпарол на GVC рече дека продажбата на акции од страна на менаџерите е да ги задоволи институционална купувачот.Симон Рајт е и играч и набљудувач на онлајн казино индустрија за над 15 години.Неговото познавање на онлајн казино индустријата – за да ја вклучите спортски е масовна.Не многу луѓе имаат искуство или неговото знаење за онлајн коцкање.Неговото поклонување на фудбалот е исто така забележано.Тој има насликано неговата куќа сина (Chelsea) и иритира неговите соседи со локалните фудбалски песни на играта дена. тоа е време слот.