како да се добие слободен чипови во големи риби казино

казино убаво 19 булевар gambetta

Чувајте Пари во Небраска е група која се обидува да ја видите коцкање проширување се одвива во државата.Да им помогне на борејќи се чистокрвни коњ тркачки индустрија, групата има преземено чекори за да им помогнам за гласање за да се овозможи казино игри да бидат легализирани во Небраска, да се нудат на коњ тркачки патеки.Петиција јазик е доставено до државните функционери од страна на група на оваа недела да се обиде и да заработи потписи во движење.Со Задржи Пари во Небраска иницијатива, секоја игра на среќа, како и гејминг уред ќе биде дозволено во секое од лиценциран песни во државата.Постојат пет песни во работата плус затворени песна на Јужна Sioux Градот.Ако доволно потписи се собрани, гласачите ќе имаат можност да гласаат yes или no за казино игри во текот на 2016 година општи избори.Ако е дозволено, ова ќе биде прв пат во последните десет години, дека гласачите имаа можност да гласаат на предметот.Топ ранг член на група, Ленс Морган, изјави дека целта на движењето е да се создаде економскиот развој во државата со директни и индиректни работни места, плус чува пари во државата што е протекување од соседните држави.Според Морган, една анкета спроведена од страна на Задржи Пари во Небраска резултираше со наоди дека 58% од жителите се во поддршка на проширување на коцкање.Хо-Дел Inc., е спонзор на иницијатива и исто така е сопственик на Atokad Парк тркачката патека која е затворен објект во Јужна Sioux Градот.Морган е Главен Извршен Директор на Хо-Дел компанија.Исто така, помага во иницијативата се Коњаници е Добротворна & Заштитна Асоцијација, тренери и коњ сопственици, simulcast дербито на објектот на сопствениците, и поранешна Членка Сенаторот Скот Lautenbaugh.Тоа е добар чекор за да им помогне на борејќи се чистокрвни коњ тркачки индустрија.Овие вид на чекори ќе им помогнам за гласање за да се овозможи казино игри да бидат легализирани во Небраска, да се нудат на коњ тркачки патеки и мислам дека 58% од жителите се во поддршка на проширување на коцкање.Ви благодариме за вашите коментари, Casie.Ве молиме имајте предвид дека несакани линкови се отстранат пред објавување.Ви благодариме за читање на Светот Казино Вести. како да се добие слободен чипови во големи риби казино.