залив среќа казино езеро vermilion

како се слот машини програмирани да победи

Предмет: Покер е известување дека Full Tilt Покер склучи ексклузивен договор договор со неодреден Европските инвеститори на 30 јуни, еден аранжман, кој бара FTP да престанат сите слични дискусии со други потенцијални инвеститори за најмалку три недели.На три-недела прозорецот е, наводно, да дозволува анонимни партија да се спроведе длабинска анализа и преговара за условите со FTP execs.Ова се чини да биде ист договор со кој беше објавено од страна на Лос Анџелес Тајмс, на 30 јуни, иако начин Пати искажано приказната доведе до тоа многу да се констатира дека договорот претставува завршен продажба.Преговорите се, наводно, да се биде помогната од страна на FTP е главен регулатор на Alderney Коцкање Контрола Комисија, како и FTP е францускиот регулатор ARJEL и американското министерство за Правда.На Канцеларија е учество е од клучно значење, како Предмет: Покер е извори велат дека FTP сака да се осигура дека неименуван инвеститор(s) е подготвен да се стави доволно пари за да и се исплати НАС играчите и опфат на можните финансиски населба произлегуваат од Канцеларија е Црн петок граѓанскиот жалбата.Наводно, условите на таков населба биле наведени помеѓу FTP и Канцеларија, иако Предмет: Покер беше заинтересирани да истакнам дека ова тврдење не била потврдена.Според Предметот: Покер извештај, неименуван инвеститор(s) првпат беше изведен на табелата во средината на Мај од страна на Тим Full Tilt член Фил Ivey.Наводно, FTP спротивставуваат на овој обид во украина, се прашува Ivey да поднесе неговата тужба против FTP софтвер облека Tiltware на Мај 31 залив среќа казино езеро vermilion. Но Ivey повлекол својата тужба на 30 јуни, истиот ден FTP влезе во ексклузивното преговарање договор со мистерија инвеститор.Ова е чиста претпоставка, но се чини дека во очигледна зјапа-off помеѓу Ivey и FTP, FTP blinked прво.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre залив среќа казино голф пакети.