одморалишта светот казино

одморалишта светот казино

Suncity Група Стопанства Ограничен има пријавено H1 приходи на RMB93.7m ($22.5 м), 70% пад година на година.Операторот рече: "намалувањето е главно како последица на намалување на приходите од патување-поврзани производи и услуги сегмент."Suncity бруто добивка за H1 падна 46% да RMB28m.Меѓутоа, загубата којашто им припаѓа на сопствениците беше RMB118.6m, 91% помалку од загубата на RMB1.3bn што беше објавено за H1 2019.Бизнис во Hoiana и Tigre de Cristal казина страдаше поради COVID-19 вирус, иако и двете имаат бидејќи се повторил одморалишта светот казино. Hoiana беше работењето на ограничен капацитет за три дена само по отворањето на јуни 28 покер календар.
Тоа има негативен бруто игри приходи од $1.5 м.Игри EBITDA беше, исто така, негативно $3m.Групата вели: "Првичните информации од гостите е позитивен бидејќи тие како Hoiana е угостителство и објекти" и казино снимен позитивни бруто игри приходи и во јули и август.Казино е големото отворање е закажано за 2021.Бруто игри на приходи за Tigre de Cristal падна 71% за H1 и заработил HKD124.7m.Прилагодени Сопственост EBITDA за H1 беше негативен HKD22.1m.Сите Suncity работењето беа погодени од "различни степени како туризмот во голема мера беше нарушен во првата половина на 2020 година." одморалишта светот казино телефонски број.