казино слободни слотови не преземете

правец на крик казино gretna флорида

"Стимулирање, информативни и детална евиденција на динамичен ден".Така коментари Мајкл Tobin, извршен ДИРЕКТОР и Ко-Основач на Континентот 8 Технологии, на објавување на извештајот на најновите КПМГ eGaming самит, кој донесе заедно клучни индустриски експерти за да се испита трендови, ризици и предизвици за сите оние кои работат во eGaming сектор.Одржан на 8 септември во Вила Марина во Даглас во Isle of Man, на самитот присуствуваа повеќе од 280 делегати од цела eGaming индустрија.Тоа беше првиот самит да се одржи во пресрет на Brexit референдум и даде можност на оние присутни за да разговараат за влијанието на Напушти глас како и други пазарни случувања околу регулатива, спојувања и превземања, консолидација и играч заштита.На 70-страница извештај карактеристики детален преглед на сите сесии од денот која се покрива сè од пазарот, е приказ на секторот и последниве се занимава, за воведување на Националната Онлајн самоисклучување Шема (NOSES) и клучните прашања како што се сајбер безбедност, углед и регулаторни дивергенција.Слајдовите на презентацијата и Q&А дискусиите се вклучени во документот кој е достапен www.kpmg.co.im/eGamingSummitReport .На 2016 година Isle of Man самитот во извештајот, исто така, вклучува многу информативни евалуација на тековната eGaming пазар и еден фасцинантен увид во сила на зголемени и виртуелна реалност софтвер, како и три masterclass презентации од Меѓународниот Мајстори на Игри Закон (IMGL).КПМГ Директор Мики Swindale, кој е важен за развојот на eGaming самитот серија во двете Isle of Man и Гибралтар, додава: "На самити се прекрасна можност да се добие навистина да се костец со проблемите и можностите со кои се соочуваат eGaming индустрија и постои огромна сума која може да се научи во текот на еден ден со таква импресивна линија за поставување на звучници.Извештајот ќе биде од непроценливо значење за сите оние кои не беа во можност да присуствуваат лично или оние кои сакаат да го ревидира седниците за понатамошно разгледување казино слободни слотови не преземете. "Како што видовме во изминатите неколку недели, со софистицирани DDoS активност се насочени на eGaming сектор, важно е дека секој во индустријата останува внимателни и свесни за потенцијалните ризици, како и технолошкиот развој во eGaming светот.КПМГ е воодушевен да им помогне споделување на искуство и експертиза низ сектор." казино слободни слотови не преземете без регистрација.