висат во таму за тоа нема да биде многу повеќе zynga покер

она што на времето не tesco ослободување кликни и собира слотови

Минатата недела, Обложување и Игри Советот (BGC) осуден на Владата на велика БРИТАНИЈА е одлука да се исклучи коцкање индустрија од нејзините планови за 100% 12-месечна деловни го оценувате празник.Во светлината на COVID-19 појава, на Канцелар на Exchequer вети дека ќе ослободување на сите фирми во рамките на "мало, угостителство или одмор сектор."Сепак, ова се исклучени казина, бинго сали и обложување продавници, кои беа класифицирани како " финансиски услуги.'Во одговор, на BGC напиша отвореното писмо до Канцелар, со повеќе засегнати страни во индустријата согласувајќи се со чувство на писмото.Кевин Дејл, генерален Директор на Гејмерски Монитор, кажува Коцкање Insider дека, иако постојат јасно сектори кои бараат повеќе итна помош, како што се авијација, храна и лекарства, тој смета коцкање индустрија треба да се третира рамноправно со другите слободно бизниси, особено во поглед на даночните придонеси тоа го прави.Тој рече: "Коцкање е слободното извршување како пабови или туризам и така треба да бидат третирани еднакво."Тоа сигурно не крикет да се ре-класификација на коцкање како и финансии за да се исклучи сектор."Нашата присутен бизнис е во голема мера зависи од спортот, која и самата е страдање преку откажувања, и така на врвот на социјално-дистанцирање ова значи дека ние сме се соочува со двоен whammy.Работни места се изложени на ризик доколку нема помош е на располагање." висат во таму за тоа нема да биде многу повеќе zynga покер.