ѕвезда казино вклучена голд коуст

крај милиони vs слот мелница

Државниот регулатор на Филипините Забава и Игри Корпорација (PAGCOR) предупреди казино на операторите да не ги споделите со малолетните лица во нивните коцкање објекти ако тие не сакаат нивните казина, за да се shuttered за добро.Во меморандумот што е објавено на неговата веб-страница, PAGCOR потсети казино оператори да го забрани гости под 21 години од влегувањето на коцкање областа на интегрираниот места.Казната поставени од страна на PAGCOR за erring казина беше затворање на игри сајт.Државата регулаторот, исто така, го повтори својата долгогодишна забрана на сите владини службеници и вработени, како и нивните непосредни роднини; членови на Вооружените Сили на Филипини (АФП) и Филипините Националната Полиција (PNP); Игри за Вработување Лиценца носители; и лица вклучени во Националната База на податоци за Ограничено Лица од поставување нога во било казино во земјата.Казино оператори кои ќе ги прекршуваат оваа директива ќе се соочи со казна од PHP100,000 (US$1,980) по влегувањето на индивидуални класифицирана како "строго забрането лице," според PAGCOR.Упатствата произлегоа од Меморандумот Кружни Број 6, кој беше потпишан во 2016 година по Филипините владата примените извештаи дека многу владини службеници и вработени, па дури и членовите на АФП и PNP, биле frequenting казина.Забраната на владини претставници внатре казина, исто така, беше Филипините Претседателот Rodrigo Duterte е начин "за да промовира високи стандарди на етиката во јавната служба."Ако било кој владин службеник или персоналот влегува казино, тоа ќе се смета за "однесување предрасуди да е во најдобар интерес на услуга," според регулаторот ѕвезда казино вклучена голд коуст. PAGCOR, сепак, не успеа да се разјаснат уште еднаш дали избраните државни функционери беа, исто така, забранета од коцкање во казина.Во екот на претставничкиот Дом на' истрага Одморалишта Светот Манила arson напад, Isabela Rep ѕвезда казино вклучена отворање часа. Родолфо Albano изјави дека избраните државни функционери беа изземени од PAGCOR е забрана од коцкање во казина.Законодавецот истакна дека PAGCOR можев да ја лентата за нив од коцкање во казина, бидејќи електоратот, веќе знаеше дека тие се коцка многу, но тие се уште одбрав да гласаат за нив во секој случај.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre крајот на боговите казино.