Belterra казино во јужниот дел на индијана

смарагд кралицата казино вклучена часа

Google потврди својата acquisiton на социјалните мрежи апликација програмерите Слајд, за пријавени $228M.Овој потег следи други инвестиции Google има направено во социјалните мрежи сектор, со особен фокус на игра програмери, вклучувајќи Zynga и нејзините 28M Texas Hold 'Em играчи.Ова може да има сериозни последици за онлајн коцкање заедница, како Bodog Европа извршен ДИРЕКТОР Patrik Selin верува дека ако/кога сад не, всушност, им даде на онлајн покер своите законски благослов, Zynga може добро да се биде најдобар во позиција на компанијата да заработат на таквиот потег.На парцела густо, како Google може да има само обезбедени за себе big fat двојно-широк сообраќај лејн на нови две-ниво interwebz, оставајќи други онлајн покер компании да куцам надолу дигитален чакал патот.. belterra казино во јужниот дел на индијана.
Geez, половина се очекува да се разбудам утре и откривање на Google е заштитна марка на зборот "покер'. belterra казино во синсинати охајо.