Agp 8x во 2x слот

покер

fficials од различни владини агенции ќе доаѓаат заедно да работат на ова прашање, Шефот на Кабинетот на Секретарот Yoshihide Suga им кажал на новинарите на конференцијата, Kyodo Новинска агенција пријавени agp 8x во 2x слот. #8220;Тоа нема да се земе дека многу време" додека задача сила се собраа, Г-дин Suga беше цитиран како вели покер кога ќе може да се провери. "Ние ќе треба да се идентификуваат проблеми да се справи со [во казино проектот] од страна гледајќи во случаи и правни системи се гледа во други земји." GRAsia има добиено забелешка од главните теми дискутирани.Во него, пратениците даде најочигледен индикација сепак, дека тие се заинтересирани во добивањето на странски казино оператори се вклучени во Ујп.apanese Премиерот Shinzo Abe има рече дека неговата партија ќе побара да се помине овозможување на закон да се легализира казина во следната седница на парламентот покер кога треба да се кандидира тоа двапати.

Интегрирани летувалишта ќе биде главната карактеристика на мојата стратегија за раст," рече Г-дин Abe кога ги посети Сингапур е казина, за време на официјалната посета на Лав Град во Мај. покер.