чудовиште казино змеј потрагата xi

mgm места империја градот казино

Како битка за 10 Даунинг Стрит помеѓу Дејвид Камерон и Ник оди надолу до својата конечна knockings, некои bookmakers веќе се гледа надвор резултатите од велика БРИТАНИЈА е Општите Избори чудовиште казино змеј потрагата xi. Dead man walking Гордон Браун, кој е 15/2 аутсајдер, за да ја задржи канцеларијата, е веќе политичка историја и така цените се надвор на кој ќе го замени на Трудот лидер.Дејвид и Ед Milliband се сметаат за да ги собере младите, сјајна Блер/Камерон/Clegg мувла и Давид е екстра сјај значи дека тој е 2/1 омилени за чекор во Браун чевли, во пресрет на својот брат (6/1), додека некогаш affable поранешниот поштарот Алан Џонсон е 5/1 шут да го земе шеф чаир во Мртва Буква на Заводот.Ништо, но Rasputin Петар Mandelson, ве молиме.Велика БРИТАНИЈА е bookmakers беа покрај себе со радост денес кога целосно unbacked 66/1 шут Jaqueline Потрагата pipped омилени Посебна Должност за пост да clinch 1000 Guineas на Newmarket.Само проблемот е, на стјуард е испитување, ревидиран во placings, давање на трката за Jaqueline Потрагата и индустријата што Корални портпаролот на Симон Клер опишан како "пет милиони фунти удар во стомакот." Сиромашните bookies.Чувствува никаква симпатија на сите?Nah, мене ниту. монсуните пустината дијамант казино tucson а до ш.