казино des palmiers hyeres

дали табела планина казино се рулет

Свежо од распишување договор за да се обезбеди наскоро ќе се отвори Среќен Змеј Хотел И Казино со спектар на казино системи за управување и игри технологија иноватор Меѓународни Игра Технологија (IGT) се согласи да плати $500,000 казна на сад Комисијата за Хартии од (ДИК).Според извештај од Ројтерс услуга, казната се согласија во четвртокот се однесува на Лондон-компанија со седиште отпуштање на работниците, за наводно му кажува на ДИК дека IGT на финансиските извештаи може да биде искривена.Ројтерс објави дека работникот е отстранет од значајна работа задачи во рамките на недели на изразуваат загриженост за компанијата сметководство на трошоци модел.ДИК откри дека следните внатрешна истрага во whistleblower наводи најде дека IGT е пријавено финансиски извештаи содржани не misstatements.Вести услуга објасни дека IGT се согласи да ја плати казната и да престане и да се воздржи од извршување или што предизвикува никакви понатамошни прекршувања на whistleblower заштита под Хартии од вредност, Акт без да се признае или одбивање било на ДИК наоди. казино des palmiers hyeres.