како можам да го купат мот слотови

она што е слотот за заварување дефиниција

По една година и половина борба во текот на данок на вредност на Холивуд Казино имотот, местото на одржување и градот Бангор се дојде до договор.И двете имаат одлучи дека вредноста којашто се оценува за казино треба да се смета за помалку се должи делумно на Оксфорд Казино донесување на зголемена конкуренција и да се дојде до договор за висината.Од Оксфорд Казино отвори своите врати, Холивуд Казино слот за игри виделе 15% намалување.Ова е врз основа на последните бројки од страна на Коцкање Одбор за Контрола на Мејн.Соопштение за печат беше испратена надвор, во однос на договорот меѓу градот и казино, преку Фил Дру, Градот Данок на Оценувач.Во порака, таа изјави дека двете страни се способни да се договорат дека имотот вредноста за 1 април, минатата година, сега ќе биде $82.5 милиони, а потоа паѓачкото повеќе за оценка на 1 април 2016 и 2017 да $80 милиони евра.Првично, казино беше наведени во $97.5 милиони евра.Холивуд Казино е барање за пониска вредност, со местото на одржување верувајќи дека имотот се смета за над-во вредност кога е во износ над $60 милиони евра.Во жалба, казино побара за многу помала сума.Холивуд Казино портпаролот на Дан Cashman изјави дека казино смета дека договорот е фер и се задоволни со исходот на спорот.Според Cashman, двете страни се подготвени да се движат напред во однос на проширена коцкање во државата Мејн по работат надвор од нивните разлики.Двете страни беа во можност да се признае дека зголемувањето на игри приходи има влијание врз индустријата и постои можност дека некоја друга казино ќе биде додадена на јужниот дел од државата, кој би влијание Холивуд, како и како можам да го купат мот слотови. Cashman, изјави дека тој мисли дека не е "прилично тешко доказ' дека влијанието постои и државата не треба да биде само погледна во однос на влијанието но исто така и надвор од државата.Нови казина имаат додадена на Масачусетс и постои можност за други казина, за да биде додаден во други држави. како можам да го блокира временски слотови во outlook.