господарот на прстените слот машина

најблиската казино во форт смит арканзас

Добивање на математика право за Азија е веројатно најважното нешто," вели Кен Веселата (на сликата, прв од лево), заменик-претседателот на Bally Технологии, Inc е SHFL забава (Азија) Доо подружница господарот на прстените слот машина. "Дизајнирање на игри е најтешко да се направи." Адаптација на секој пазар е многу важно", додава Takahiro Usui (на сликата, прв од десно), виш генерален директор на Aruze Игри Macau Ltd и со одговорност за големите Азиски пазари.р Гил ја истакна важноста на разбирање играч демографијата и сегмент на игра – маса или ВИП.р Usui рече слотот на иднината може да биде хибрид решение комбинирање на чиста електронски игри со електронски маса игри, еден сегмент доста популарни во неколку Азиските пазари господарот на прстените слот машина преземете. "Тоа е предизвик за производителите треба да се обрати .. господарот на прстените слот машина harrah ' s. да се создаде нешто ново, не се категоризирани", рече тој. најблиската казино во форт смит арканзас.