правило покер колку токен

холивуд казино место да се јаде

Во Франција и Casigrangi подружница на локалните кооперација Groupe Philippe Ginestet, наводно, заврши својата купување на 75.07% удел во локалните казино оператор Сосиете Француската де Казина (SFC).Според четврток извештај од G3Newswire, договорот беше одобрен од страна на француското Министерство за Внатрешни работи, во ноември по Париз Трговски Суд ја одбил жалбата од Белгискиот ривал Жесток Група.Изворот исто така детални дека аранжман има последователно се гледа Casigrangi преземање на акционерско друштво во SFC претходно контролирани од страна на приватни инвеститори Frameliris, Foch Investissements и Verneuil Финансии во надеж дека ќе биде во можност да им помогне на операторот понатаму го забрза својот развој низ Франција.Ревидиран управување: Narbonne-со седиште SFC е, наводно, се одговорни за четири мали казина наоѓа во јужниот француски заедници на Порта ла забавувај се, Collioure, Chatel-Guyon и Gruissan.Организаторот е сега наводно требаше да биде предводена од нов одбор на директори опфаќа фигури ги претставуваат своите новиот мнозински акционер вклучувајќи Alban Duchene, Julie Humbert, Agnes Courtade и Isabelle Bellino со Casigrangi шеф Dominique Gortari сега служат како нејзиниот Претседател и Главен Извршен Директор.Фирма финансии: SFC, наводно, го видов својот промет за првите шест месеци од 2020 хит €7.4 милиони ($9 милиони) и покрај тоа да се затвори секој еден од своите места за речиси три-месечниот период од Март 14, заради coronavirus пандемија.Дури и со оваа значителна прекин, операторот наводно снимен половина година заработка пред камати, даноци, амортизација, кои беа речиси статични кога во споредба со истиот шест-месечен период, во 2019 и 2018 околу €1 милион евра ($1.2 милиони). правило покер колку токен.