најпопуларните форми на онлајн коцкање

ресторан казино де ла биде ле touquet

Нови казино игра студио 4ThePlayer се качил за зголемување на нивниот бренд свест и онлајн профил со креирање на профил посветен на казино разгледува и споредби сајт Bojoko најпопуларните форми на онлајн коцкање. 4ThePlayer кои се поставени да го објави својот прв tranche на казино игри подоцна во годината, сега ќе биде во можност да се разгледуваат од страна на посетителите на Bojoko казино портал, со фактори како што се: игра дизајн, оригиналност и игра да се биде оценет.На игрите што веќе се наменети за ослободување од 4ThePlayer се 100 Малку Коцки, 9K Yeti и 1 Остави Жив ресторан казино де ла рош-претставништво posay.
Joonas Karhu, Главниот Бизнис Службеник на Bojoko, коментирање на вести, изјави: "4ThePlayer е еден од највозбудливите start-up игра развојот studios во онлајн казино сектор токму сега и ние сме задоволни тие се избрани за листата на Bojoko.com." "Нова онлајн казина се постојано додавање игри да нивното портфолио да се вклучат подобро со играчите и да се издвоите, додавање на нови 4ThePlayer игри сигурно ќе им помогне да го направите ова!" Комерцијалната и Маркетинг Директор на 4ThePlayer, Хенри McLean, коментираше: "Bojoko е уште еден одличен начин за играчите да дознаете за нашите возбудлив и иновативни игри." "Како нашите имиња укажуваат на тоа ние се 4ThePlayer и една клучна вредност е комуникацијата да играчи, ние со нетрпение очекуваме да додавање на нашите игри да Bojoko многу наскоро!" ресторан казино де ла baule.