Online casino paypal einzahlung und auszahlung

како е слот мери

БОСТОН — Кога Gov online casino paypal einzahlung und auszahlung. Deval Патрик знаци нов коцкање бил во право, контрола над трите планирани казина и една слотови салон брзо ќе се префрлат од државата, пратениците на што-уште-неименуван пет-член на комисија, чии членови ќе направи повеќе од $100,000 годишно.Топ пратениците рече дека тие намерно поставени за да се даде на комисијата колку слобода, како е можно да се регулира нова индустрија како е слот машина програмиран. "Треба да има некој за да им даде власт да се, да се направи оние кои се тешко .. како е craps табела направени. одлуки," рече Куќа Говорникот Роберт DeLeo, Д-Winthrop, силен поддржувач на проширена коцкање како е слот мери. "Јас мислам дека тоа е најдобро лево за независна комисија да ги погледнеме кој е квалификуван да има еден од овие објекти, за да бидете сигурни дека луѓето кои се оперативни ги има не само на фискалната управување да го стори тоа, но тие помине сите потребните квалификации," додаде тој.Законот дава комисијата убедливо сили да го одобри или одбие казино лиценци; врши увид финансиски извештаи; изнајмување и оган комисија вработените; спроведување истраги; impound слот машини и други коцкање опрема; прашање subpoenas; дејствува како доверители за коцкање поврзани со доверба фондови. црвена карпа казино остриги бар.