Para que служи um слот

патниците - казино (discoring 1981)

"888 останува многу возбудени од страна на значаен долгорочен раст можности во американскиот пазар и, во текот на годината, ние се направени значајни оперативни напредок во регионот.Неодамна најави стекнување на останатите удел во AAPN места 888 во уште подобра позиција за да ги искористат предностите на значителниот раст можности во НАС и да се создаде дополнителна вредност за нашите акционери para que служи um слот. This огласот вклучува извештаи кои што се, или може да се смета дека, "напредни изјави".По својата природа, напред-изјави вклучуваат ризик и неизвесност, бидејќи тие се однесуваат на идни настани и околности.Напред - изјави можат да и често не се разликуваат од реалните резултати.Било напред-изјави во оваа објава одразуваат 888 погледнете во однос на идните настани како на денот на оваа објава.Зачувај како што се бара со закон или од Листата Правила на велика БРИТАНИЈА Листата Орган, 888 презема никаква обврска јавно да се објави резултати од било какви ревизии на било напред-изјави во оваа објава дека може да се случи поради било каква промена во неговите очекувања, или да се одразат настаните или околностите по датумот на оваа објава.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre. Itai Frieberger, Главен Извршен Директор на 888, рече: "за Време на Периодот 888 има донесено продолжение напредок во однос на своите стратешки цели.Групата продолжи да се фокусира на возењето раст на регулирани пазари, подобрување на усогласеноста и доставување на возбудлив производ иновации.
888 е мисија е да обезбеди на своите клиенти со иновативни и пазар-водечки онлајн игри производи, пред се во безбедна и сигурна средина para que служи os слотови memoria de. 888, еден од најпопуларните во светот на онлајн игри за забава и решенија на услуги, денес извештаи за тргување пред влегување во близина период во однос на неговиот цела Година резултатите за годината што завршува на 31 декември 2018 (на "Период").Втората половина на финансиската година го видел 888 испорача понатамошен напредок во однос на Група стратешки цели.Како резултат на тоа, Одборот останува убеден дека прилагоди EBITDA за цела година ќе биде во согласност со нејзините очекувања. "Поткрепени со силата на Групата технологија, како и нашиот фантастичен тим и диверзификација низ производи и регулирани пазари, Одборот останува возбудени од страна на 888 е долгорочни перспективи за раст." Прашањата и дополнителни информации: 888 Стопанства Саладин Itai Frieberger, Главен Извршен Директор +350 200 49 800 Aviad Kobrine, Главен Финансиски Директор +350 200 49 800 Хадсон Sandler Алекс Brennan +44(0) 207 796 4133 Hattie О'Reilly Берти Бергер Белешки: 888 Стопанства Јавно Друштво со Ограничена одговорност (888) е една од најпопуларните во светот на онлајн игри за забава и решенија на услуги para que служи um слот amr. Find дознаам повеќе за 888 на https://corporate.888.com/. 888 е силна и доверлива брендови се сите достапни преку www.888.com. 888 продолжи со интензитет во Спортот, Казино и низ регулирани Европските пазари.Овој напредок беше поддржана од страна на Групата во тек се фокусираат на подобрување на производот со Орбита, 888 е иновативни нови Казино платформа, започна во Мај, а потоа се стркала низ регулирани пазари.Покрај тоа, Покер 8, 888 е нова покер платформа, е должно да започне со постепено прецртаните во наредните недели.Во велика БРИТАНИЈА, Одборот е задоволство да објавиме дека првичните позитивни трендови во приходите истакна во Групата е Половина Годишен Извештај на 27 септември продолжија во текот на втората половина на финансиската година досега.Во САД, Групата продолжи да ја зајакне својата позиција вклучувајќи лансирање 888sport во Њу Џерси во септември.Ова го одбележаа првиот пат дека 888 понудени спортски обложување во сад и поплочува патот за Групата да започне 888sport во дополнителни остварлива НАС држави како идни регулатива дозволува.Во декември 888 најави стекнување на останатите 53% камата во Сите Американски Покер Мрежа ("AAPN"), заедничко вложување утврдени во 2013, за НАС $28 милиони евра.Одборот верува оваа аквизиција да биде важна стратешка насока за 888 што ќе се олесни Група идниот раст стратегија во НАС патниците - казино (discoring 1981). 888 бил во првите редови на онлајн игри индустрија од фондацијата во 1997 година, обезбедување на играчи и B2B партнери е секогаш иновативни и светска класа онлајн игри искуство.Во срцето на 888 бизнис е неговиот комерцијален игри технологија и поврзани платформи.Групата е структуриран во два реда на бизнис: B2C, под 888 брендови, и B2B, спроведена преку Dragonfish, со кој се предвидува партнери водечка платформа преку која ќе се воспостави онлајн игри присуство и monetise нивните сопствени брендови passeport се прелива тие доаѓаат ау казино.