покер турнири атлантик сити 2021

колку е itel p33 плус во нигерија слот

iGB Филијалата на матичното друштво за Акција Настани најави тие сега имаат стекнато еден од најголемите филијалата маркетинг конференции во светот.За непозната сума, Филијалата на Самитот сега е купена од страна на Акција Настани како компанија изгледа и понатаму да се зајакне нивното присуство во филијалата маркетинг индустријата.Три-ден tradeshow познат како Огранок на Самитот вклучува неколку карактеристики како што се едукативни сесии за покривање на најновата во филијалата трендови, како и изложба сала изложен соработници, продавачи, трговци и вмрежување.Со трансакцијата, Акција Настани, исто така ќе се здобијат со FeedFront Списание, ReveNews.com, GeekCast.fm и AffStat индустрија репер извештаи.Шон Колинс и Missy Одделение, Ко-извршни директори на Филијалата на Самитот, објави веста за стекнување на нивниот веб-сајт, со Шон наведува стекнување е во делата, бидејќи на почетокот на годината и сè беше во можност да падне во место, пред Филијалата на Самитот на Исток 2017 почнува.Шон и Missy ќе се одржи својата позиција како Ко-извршни директори на компанијата и ќе ја продолжи работата со компанијата.Според Affiliatesummit.com, таму ќе биде голема можност за компанијата за да го развијат нивниот бренд во земјата, како и на меѓународно ниво и трета Филијалата на Самитот за Соединетите американски Држави е да бидат разгледани заедно со Филијалата на Самитот настани во други земји.Во минатото, компанијата не имаат средства или know-how на филијала и сега со преземањето од страна на Акција Настани, тие не. покер турнири атлантик сити 2021.