златен брег

златен брег ѕвезда казино бафет

Главната бејзбол Лига Фудбал (МЛС) ја потврди својата 24 клубови сега може да користи спортски обложувања и алкохол компании како кошула и стадион спонзори.Овој потег продолжува МЛС' опуштено став кон игри и алкохол фирми, како што изгледа, да генерираат дополнителни приходи од секој сектор.Северна Америка најголемите спортски лиги не генерално нудат кошула спонзорство за обложување фирми на начин кој во моментов се гледа низ англиската Премиер Лига.Сепак, НБА тимови не се воведе спонзорство закрпи во 2017, со MLB тимови, исто така, носи MGM Места Меѓународни закрпи на отворање на ден на тековната сезона.Картер Ladd, МЛС SVP Развој на Бизнисот, изјави Богатство: "Ние сакаме да се гледа како на еден прогресивен на шампионите и им обезбедиме на нашите клубови со соодветно ниво на флексибилност."Не сакаме да се рестриктивни; ние сакаме да им се овозможи на позитивен начин и тоа е причината зошто ние сме преземање на оваа акција.Ние силно веруваме дека ова ќе помогне да се вози на нови приходи." златен брег.