ем одржи или пати em покер тексас

казино del sol rv парк фотографии

Enteractive, лидер во играч reactivation и задржување за iGaming брендови, најави дека во месец јули, над 10.000 играчи беа активирани или повторно да се активира за Enteractive е оператор партнери и преку (Ре)за Активирање Cloud платформа.Јули milestone е продолжение на силна Q1 и Q2 раст на компанијата доживеа каде бројот на активира или повторно да се активира играчи во Q2 зголеми на над 200% во Q2 во споредба со 2019 ем одржи или пати em покер тексас. 10,000 играчи биле или се активира за да го направат нивниот прв депозит, или повторно да се активира со правење на депозит по некое време на неактивност.Корист од ова пресвртница се Enteractive е оператор партнери, гледајќи играч за задржување и приходи се зголеми од хибернација играчи да стане активен или churned играчи кои доаѓаат назад.Сообраќајот возење оператор партнери, како што се стратешки партнери, ќе биде од корист, како и, бидејќи Enteractive, исто така, обезбедува подобрена задржување со филијалата-означени играчи.Растот доаѓа како резултат на Enteractive е распоредувањето на нивните сопственички технолошка платформа, (Ре)за Активирање Облак, која започна во 2019 ем одржи или пати em покер. Платформата насочува процесот на интегрирање на неактивни играч бази на податоци од операторите и овозможува Enteractive е агенти да се вклучат во 1:1 лични разговори со оние играчи, фалсификување силна односите со клиентите, следење за коцкање ризици и ги поканува играчи назад.Тоа е исто така резултат на продлабочувањето на Enteractive е партнерство со оператори, некои тек за повеќе од десет години, каде размена на податоци и процесите кои се постојано се подобрува.Дополнително, уште една пресвртница беше постигнат минатата недела со компанијата добредојде на својата 100th вработен, удвојување на фирмата големина од 2019 задржете се стега т слот.

Enteractive во моментов работи со повеќе од 50 различни брендови во iGaming сектор, и пред крајот на годината, компанијата планира да го прошири во неколку нови пазари, градење на својата глобална стигнат до потврди веќе во 2020 година со започна во Романија, Јапонија, Перу и Бразил. Mikael Hansson, Основач & извршен ДИРЕКТОР, коментираше, "последните две години се стави Enteractive на солидна нагорна траекторија, благодарение на неверојатни работи со сите наши екипи, од нашите (Ре)за Активирање агенти на нашите технолошки развој тим." "Како што ние го помине 10,000 депозити на месечно знак, тоа само оди да се покаже дека играчите низ сите пазари реагираат добро да Enteractive е двонасочна разговорно пристап.Оператори не се случува екстра миле со personalisation се лишите од подобрување на приходите и крајна линија профит." казино del sol rv парк фотографии.