збогум слот машина

основите на texas holdem poker

На Делавер Лотарија објавен цифри на судбината за Март, и прогнозата е стабилна како таа оди, со вкупен онлајн игри на приходите до малку за третиот последователен месец.На Делавер Лотарија има издадено своите iGaming приходи броеви за Март и вкупно игри приходи е зголемен малку по трет последователни месец збогум слот машина.
Delawareans раце $146,188 кон Делавер Парк, Довер Падови и Harrington.Додека тоа го покажува напредокот, тоа е уште еден покажала дека мажите и жените на Делавер не се навистина падна во љубов со онлајн коцкање.Гледајќи наназад низ 17-месеци, бидејќи статистика беа евидентирани, таму не се дури и знаци на страста.Табела игри донесе во $51,626 (најниска вкупна бидејќи Октомври), и Видео Лотарија донесе во $50,926 (на највисоката бидејќи Октомври), но тоа беше покер кои продолжија да покаже малку повеќе дух.Државата предадени $43,636 во покер генерирани приходи.Тоа е највисок од Мај 2014 година, и докази дека играчот pooling врска имаат со Невада, е најмалку туркање на броеви во право насоки, иако во помала брзина дека секој би сакал да го видам.Нови регистрации во државата беа, исто така, на три-месечна високо со 306 повеќе луѓе да се регистрирате за да се коцка онлајн.Делавер Парк продолжува да се донесе во лав дел од таа добивка, иако $88,157 тоа не заработи беше трет најнизок вкупно во изминатите шест месеци.Покер беше најголемиот столб со $31,555 заработени во месец Март, а ова беше најголемиот дестинации од Мај 2014 година добар збор за покер лице. Бројот на нови регистрации падна на сите времиња ниски, со само 123 нови играчи се регистрирате.Приходите од табелата игри беше на најниско од Октомври 2014 година ($41,211), и видео лотарија faired малку подобро со нивната најниска дестинации во претходните четири месеци ($15,391) goodfellas казино волкот од вол стрит. Harrington е следната најдобра работа.Нивните месечни приходи бројка од $43,017 беше највисок некогаш снимени.Исклучителна месец за видео лотарија беше да им се заблагодарам за тоа, со $33,507 највисок од евиденција почна 17-месеци.Табела игри raked во $5,298 и покер $4,212 – и двете се прилично високи за тркачката патека.Новите регистрации беа, исто така, највисок во изминатите четири месеци со 57 нови играчи се регистрирате.Довер Падови продолжи да plod заедно.Вкупно игри приходи од $26,613 беше нејзината втора најниска дестинации во изминатите шест месеци, и маса игри ($7,166) и покер ($7,869) предадени во враќа пониска отколку во било која оваа страна на Божиќ.Нови уписите се во тек со 126 нови играчи – највисок вкупно бидејќи во јули минатата година.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre основите на texas holdem poker.