топ казино во блискиот исток

како да се подели red hot покер растенијата

Планови за £120m Genting казино во Birmingham е NEC треба да се даде зелено светло од страна на Solihull Совет топ казино во блискиот исток. Советот планирање комитет одобри Места Светот проект на состанокот на 26 Март, исто така, се согласил да се создаде работна група за следење на развојот топ казино игри компании во индија.

Планови за комплексот, кој се очекува да се отвори до крајот на 2013 година, вклучуваат и до 50.000 квадратни ft казино, како и хотел, спа, конференциски центар и продавници како да се разделат покер чипови. Проектот ќе се создаде 1,100 нови работни места, со оператори Genting pledging за ангажирање на локално ниво, додека во текот 1,750 градежните работници, исто така, ќе се бара за да се заврши работата. Genting велат дека комплекс ќе додадете околу £25m една година за локалната економија.
Genting велика БРИТАНИЈА, извршен заменик-претседател Петар Брукс вели: "одобрен проект ќе донесе значителни бенефиции за Solihull и поширокиот регион во контекст на создавање на работни места и регенерација и ќе игра клучна улога во идниот просперитет и успех на NEC." како да се подели red hot покер растенијата.