кои се најдобрите бесплатни слот апликации

midnight rose casino phone number

888 Стопанства е во потрага по нови инвеститори, денес по семејство на 888 Ко-Основач, Ахарон Shaked продадени во целост на нивните 12.9% од акциите во велика БРИТАНИЈА коцкање компанија.О Shaked споделување на довербата, кој претставува имот на Shaked, кој почина во 2010 година, започна реализацијата на 46 милиони акции во компанијата по цена од 243p по акција.Се проценува дека тие се запленети над £112m од споделување на ликвидација.Оваа најнова продажба следи О Shaked семејство продажба 40 милиони акции во компанијата во јуни на враќање од £100.Во пресрет на продажба, цената на акциите во 888 опадна за 6% до 242p по акција како во близина на бизнис во средата вечер.Продажбата остави Ахарон брат, Avi Shaked, како најголем акционер во 888 Стопанства со 24% сопственички удел во бизнисот.888 ' s останатите основачи, Shay Бен-Yitzhak и Рон Бен-Yitzhak намалува нивниот удел во бизнисот за 3% во 2016 година.Тоа е еден турбулентен 2017 за фирма, чија половина-годишни приходи се зголеми од 9%, но беа принудени да плаќаат £7.8 м парична казна до велика БРИТАНИЈА коцкање комисија следниве откритија на "значајни пропусти" во процеси поврзани со општествена одговорност, во кој UKGC најде дека 888 не успеа да се заштитат потрошувачите од коцкање поврзани со штета. кои се најдобрите бесплатни слот апликации.