точка место казино bridgeport ny

казино палма вистински костарика

Во Пенсилванија, вторник, наводно, го видов надзорниците во Caernarvon Township знак исклучено во план е да се види подружница на Penn National Игри Инкорпорирани се трошат околу $111 милиони евра, со цел да се донесе еден минијатурен казино до јужниот Berks Каунти.Опозицијата забележа: Според среда извештај од Читање Орел весник, одлуката да го одобри предлог Холивуд Казино Morgantown шема дојде и покрај локалните приговорите кои беа опфатени фактори, како што се верските верувања и заедницата безбедност се однесува заедно стравови дека планира развој може да доведе до зголемување на коцкање зависности и трговија со дрога.Индиректни согласност: весникот изјавиле дека следниот чекор во процесот за одобрување е да се вклучи Wyomissing-со седиште казино фирмата Mountainview Чистокрвни Racing Association LLC подредени поднесување избор на соодветни безбедносни договори да претставници во Caernarvon Township кои се поставени да ги содржи гаранција дека фирмата има доволно средства за да се изгради и да ја стартувате предвидува место.Од тука, Penn National Игри Вградени рака ќе биде потребно за да се добие слични овластувања од голем број на други локални тела, вклучувајќи го и Пенсилванија Одделот за Заштита на Животната средина и Berks Област Конзервација Област.Различни развој: Penn National претходно изјавил дека се надева на 86,000 sq ft Холивуд Казино Morgantown ќе биде во можност да се отвори на 36-акра сајт се наоѓа помеѓу Пенсилванија Turnpike и Пат 10 до есента 2020 година точка место казино bridgeport ny. Тоа, исто така, изјави дека сака централната Caernarvon Township место со функција на казино нуди избор на до 750 места заедно со околу 30 игри маси, како и неколку ресторани и забава фаза.Заедница придобивки: Читање Орел се изјасниле дека заврши минијатурни казино се очекува да се вработат околу 250 жители и придонес околу $94.3 милиони евра во локалната економија, секоја година, вклучувајќи и некои $1.6 милиони евра за Caernarvon Township.Тоа детални дека Пенсилванија е дванаесет постојните казина се платени околу $1.4 милијарди долари во комбинација даноци од 2006 година, благодарение на вкупен бруто игри приходи кои се надмина $3.2 милијарди долари. казино palm beach кан ресторан.