највисоката кула на покер чипови

nemef сите во еден слот

Игри поврзани со приходи во Макао се зголеми 18.7% од година на година да MOP268 милијарди долари (33.2 милијарди евра) во 2017, според градот, државата, владата најновите Игри Сектор Истражување.Во своето соопштение, Статистиката и Пописна Служба (DSEC) истакна дека тоа беше првата година на година се зголемува, бидејќи 2013 највисоката кула на покер чипови. Голем дел од растот беше "управувано од страна на раст во ВИП игри бизнис." Бројките афирмира податоци кои DSAC го објави почетокот на оваа година покажува Посебен Административен Регион бруто домашниот производ (БДП) беше до 9.1% да MOP404.2 милијарди долари (за 50 милијарди долари), своите најдобри економски излез од 2013 година, кога БДП порасна 11.2%.Најновите податоци се собрани од 10 претпријатија ангажирани во игри активности, чија вкупните расходи изнесува MOP114.9 милијарди долари (14.2 милијарди долари), 18.5% повисоки отколку во 2016 година nemef entr elektronisch слот + отпечаток. На вкупните трошоци, купувачите на стока, комисијата плаќа и клиентите попусти зголемен 23% од година на година да MOP60.9 милијарди долари (7.5 милијарди евра), за 53% од вкупните расходи.Оперативни трошоци, од друга страна, изнесува MOP27.9 милијарди долари (3.5 милијарди евра), до 16.7% од година на година.Бесплатни стоки и услуги за клиенти конституира 45.1% од вкупната бројка, или MOP12.6 милијарди долари (1.6 милијарди долари).Управување со услуги и услуги договорни услуги конституира 18.5% на оперативни трошоци, или MOP5.2 милијарди долари (642 милиони евра).Надоместоци за вработените отиде 7.4% од година на година, за да MOP21.3 милијарди долари (2.6 милијарди долари).Исплати направени во странство се зголеми 51.8% да MOP5.6 милијарди долари (697 милиони денари).Бруто-додадена вредност, мерење на игри е придонес за Макао е целокупната економија, достигна MOP179 милијарди долари (22.2 милијарди евра) nemef 600 vrij bezet слот. "Истовремено, со зголемување на Бруто-Додадена Вредност (+17.6%) далеку ги надминува пораст на бројот на вработени со цело работно време (+1.5%), Просечната Додадена Вредност по Полно работно време на Вработените се зголеми за 15.8% од година на година да MOP3.16 милиони [$392,000]," на DSEC рече.На DSEC истакна собори на 87.2% во бруто формирање на фиксен капитал, да MOP949 милиони ($118 милиони), "по завршувањето на неколку големи туризам и игри објекти во 2016 година." На DSEC наведува информации од Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото, покажува дека бројот на игри маси на Макао е шест казино concessionaires изнесува 6,419, 2.1% повеќе од минатата година.Бројот на слот машини отиде до 13%, за да 15,622 nemef сите во еден слот. Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre сајтови слот машини со бонус без депозит.