коцкање не треба да биде укината

се слотови се отвори во илиноис

Како што се доближуваме една недела по кои на црниот дроб никогаш нема да биде иста повторно, конечниот допира се додаваат на партијата на крај на сите нив.Оган и МРАЗ се одвива следната среда (26) на Гилгамеш во Camden и ако сте го изгубиле сите други iGaming партии оваа година само бидете сигурни дека ќе присуствувате на оваа една.Денес iGaming софтвер провајдер Geneity е објавен како спонзор на креативни, и секако да биде позната, фаза покаже на овогодинешното издание на Оган и МРАЗ.Деталите на сцената шоу се чувана тајна, но темата на партијата е "Unmask вашата Имагинација" и организаторите на партијата, Мајкл Caselli и Jodie Thind на Lyceum Медиумите, ги има следниве да се каже за настаните на ноќта коцкање не треба да биде укината.

"Ние ќе ви донесе минатото прагот на реалноста, ве водат кон длабочините на страв и да се воздигне до врвовите на вашите еротски сомнежи", рече Caselli се слотови се отвори во онтарио. "Покрај провокативен сценски дела, очекуваме нашите амбиентниот изведби, целосно ви миеше во spiralling лудило како што се претстави, можеби за прв пат, на обвиткан региони на вашиот ум се слотови се отвори во индијана.
Unmask вашата Имагинација – одземање на себеси од вашата дневна фасада – само тогаш ќе биде слободен за да се види себе си како што навистина се!" Филип Слејтер, Директор на Geneity коментира: "Geneity се среќни да бидат поврзани со најдобрата партија на egaming календар.Оган и Мраз постојано ги поместува границите и за 10 годишнината сите ние сме во потрага напред за незаборавен спектакл.Во спонзорирање на забава Geneity врски во инвентивни и оригинални фаза покаже со ваков иновации синоним Geneity производи." Повеќе детали на самата партија може да се најде во минатата недела Беки е Бендер член каде што можете да дознаете како можете да го добиете во да видиме што ќе биде незаборавна фаза шоу.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre се слотови се отвори во илиноис.